Napi 3-4 liter folyadék elfogyasztása sok?
A napi 3 liter eléggé a minimum/normális mennyiség.
Ha sokat mozogsz vagy izzadsz, akkor a több sem gond.
Viszont ennek ellenére nem ártana még egyszer elmenni a cukrot megnézetni, föleg az éjjelo ivás miatt, hacsak nincs nagyon meleg a lakásban.
Víz vagy bor?
Amúgy 3-4 az alap, amit meg kell(ene) inni.
Az bizony sok.Akkor kell ennyit inni,ha sok a folyadék vesztesség.
A szervezet megköveteli a magáét,a túlzás viszont ártalmas,úgy a szívre,mint a vesékre .
Jó lenne meghallgatni erről prof Papp szív gyógyász előadását,illeve megnézni a Yoou Tyben.
Nem gond. Kb 10 éve én is napi 4-5 litert megiszom. Enni sem esik jól 1-2 pohár innivaló nélkül. Kismillió vizsgálaton voltam (nem emiatt) de elméletileg semmi bajom. Mindig tökéletes labor, eredmények.
Jól esik, ehhez szoktunk hozzá. Nekem is már minden bajom van ha kevesebbet iszom egy nap. 😁
Ezek szerint kb 4 hónapja szültél? Netán szoptatsz is? Mert akkor még inkább kevés is.
De ettöl függetlenül is, ha jól érzed magad így, akkor ne foglalkozz azzal, mennyit "kellene", igyál annyit, ami jól esik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!