Miért van hányingerem ha szomjas vagyok?
Figyelt kérdés
Már 1 hete küzdök azzal a problémával hogy ha néhány óráig nem iszok, nem érzem egyáltalán a szomjúságot hanem egy erős hányinger jön rám és néha hányni is szoktam. Ilyenkor 1 pohár víz után telhesen megszűnik a hányingerem. Ez mitől lehet? Lehetséges hogy egy komolyabb betegség lehet az oka? Talán gyomorrák első fázisa lehet?2020. máj. 21. 19:41
1/3 anonim válasza:
Első körben hipochondria. Az ember szomjúság nélkül is rendszeresen iszik, néhány óra nem jelent problémát. Ellenben ha nem iszol sokáig sem lenne hányingered. Mondanám, hogy mitől lehetne, de csak kombinálni kezdenél.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Mivel ez komoly kérdés, orvossal szükséges konzultálni
--> háziorvos telefonon
--> [link] vagy
Nem hiszem, hogy jót tesz, ha vadidegen hozzánemértők tippelgetik meg neked, mi lehet a bajod. De ránézésre...hmm, józan paraszti ész alapján én nem látom, mitől lenne ez rák, és miért múlna el egy pohár víztől a hányinger...igaza lehet az elsőnek (tipp)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor marad a háziorvos 🙂
2020. máj. 21. 20:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!