Este inkább hagyjuk pihenni a vesét?
Figyelt kérdés
Mármint este legalább 3 szor felkelek pisilni és utánna iszok egy deci vizet. Csináljam azt hogy nem iszok és akkor értelem szerűen nem megyek wc-re? A vesének mi a jó ha sokszor keveset iszok vagy ritkán sokat iszok?2020. máj. 19. 14:40
1/7 anonim válasza:
Én iszok sokszor keveset.
Neked is ajánlom.
2/7 anonim válasza:
Az egész szervezetednek az a jó ha sokszor keveset iszol.
3/7 A kérdező kommentje:
és este mikor alvásból felkelünk és vissza fekszünk akkor igyunk?de ha ekkor iszok akkor meg wc-re kell mennem pár óra múlva.az milyen alvás?
2020. máj. 19. 14:47
5/7 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy alvas elott erdemes inni, mert igy tisztul a vese.
7/7 anonim válasza:
Ha szomjas vagy, ne kínozd magad azzal, hogy nem iszol, mert akkor meg azért nem fogsz tudni aludni. Én panelban élek, száraz a levegő, muszáj vagyok elalvás előtt is inni, vagy ha épp felébredek (főleg nyáron), különben nagyon kiszárad a torkom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!