Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azt veszem észre, hogy eszem...

Azt veszem észre, hogy eszem a pulcsim, mit rágcsáljak helyette?

Figyelt kérdés

Groteszk, nemede? De sajna nem trollkodok. Van egy itthoni pulcsim és még 24 celsius fokba is felveszem, egész télen ez volt rajtam, pár hete csak úgy random rámjön, hogy rágcsálom a zippzárt , már lyukasra haraptam a jobb felső részét, a fogam meg fáj.

Mit vegyek a számba, hogy az ne csessze szét a fogam ? Most nyalókázok pl. ( nem cigizek, soha nem is cigiztem, szóval dohányt sem rágnék ).

2020. máj. 6. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Legalább nulla kalóriás a “nasid” és nem hízol el. Kár lenne erről leszokni. Tartsd meg ezt a jó szokást. Amúgy a répa, gumicukor, magvak szerintem jó alternatívák!
2020. máj. 6. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Nyers sárgarépát és káposztatorzsát. Komolyan. Mindkettő kemény, zöldség, nem hízlal, védi a fogaidat, lehet rágcsálni.

Mi baj van?

2020. máj. 6. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Rágó:)
2020. máj. 6. 19:53
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Mi baj? Lusta dagadék vagyok, ezért szorongok. :D és filmezés és játék közben ezt csinálom. Fogaim nagyon megsínylik ha folytatom. Persze ehhez hozzá tartozik a rendszertelen étkezésem és az ,hogy éjjel 2-kor fekszek le majd délbe kelek.

2020. máj. 6. 19:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Rágót azt megeszem ha elmegy az íze, pár perc mire nincs már íz.
2020. máj. 6. 19:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Keress elő régebbi ruhákat,amik már kicsik,és azokat rágd!
2020. máj. 6. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
De ha ezt csinálod filmezés és játék közben akkor nem nassolsz nem eszel csipszet csokit. Akkor hogy lehet hogy dagadt vagy és nem jó az étkezésed?
2020. máj. 6. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Zavar ha a rágónak elmegy az íze.. miért a pulcsid nem íztelen?
2020. máj. 6. 20:00
 9/11 A kérdező kommentje:

Jogos, nem tudom, jó íze van mert szegfűszegillóolaj-al illatosítok.

Azért vagyok dagadt mert régebben egy nap alatt tábla csokit letoltam az 1 kiló kenyér mellé.

2020. máj. 6. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Pszichiater, gyogyszer kenyszerbetegsegre vagy depire vagy istentudja, mire.
2020. máj. 7. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!