Abba szeretném hagyni a lisztes dolgok fogyasztását, mit tudnék helyette enni?
A párom rizsre váltott a gluténmentes éveink alatt. Én inkább zsírra, a "kenyérpótlékom" is olajosmag-ropogós. Nem muszáj kenyeret enni, annyi étel van, persze ha elmész otthonról s tudod, hogy nem lesz normális bolt vagy étterem, nem árt vinni saját ételt.
Te tudod, mivel laksz jól. Én kenyérrel soha, semmiképpen nem tudtam, nekem fehérje kell, zsír, zöldség és SOK kalória egyben. Úgyhogy így eszem.
Én délelőtt szendvics helyett azt eszem, amit szendvicsre tennék: sajt, szalámi vagy kolbász, főtt tojás, nyers zöldségek. Ha nem otthon eszem, vagy viszem magammal a kajámat kis dobozkában, vagy viszek egy csomag kesudiót vagy más magot.
Ha nagy ritkán előfordul, hogy nincs nálam ennivaló és megéhezek az utcán, bemegyek bármelyik kis boltba és veszek egy csomag sós mogyorót, mandulát vagy amilyen mag van. Pékségbe nem megyek, mert ott semmilyen étel sincs, amit én megennék, max. teavaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!