Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ti híztatok a karantén alatt?

Ti híztatok a karantén alatt?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyit?

2020. máj. 5. 10:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
😏🤩🤩🤩🤩🙄😊🙂😊🙂😊🙂
2020. jún. 5. 22:17
 12/13 anonim válasza:
Sziasztok, én is híztam picit. Kedves kérdező, illetve akinek van kedve beszélgetni, írjatok! :) 28/F
2020. nov. 8. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Az egyik korabbi valaszoló vagyok, aki azt írta, hogy semennyit. Nos, nyáron 56 kiló voltam (173 centihez), az elmúlt 2 hónapban felmentem 59-re, de eleg sokat mozgok, futok 5 km-t kb. minden másnap, otthon is tornázok és gyalog járok melóba. Így azért nem csupa zsír jött rám, és merem állítani, nem rossz az alakom. Csupan most kevesebb a stressz az életemben és jobb lett az étvágyam, és napi szinten eszem édességeket is, de ezért nem ostorozom már magam. Elég hosszú, evészavaros múlttal idáig is eljutottam. Úgy vagyok vele, hogy nem kényszeredetten, de további sok mozgással, és visszaszorítva a nassolast, igyekszem visszamenni 56-57-ig, de nem lejjebb.
2020. nov. 9. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!