Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sovány, alacsony csajok: ti...

Sovány, alacsony csajok: ti mit esztek?

Figyelt kérdés

157 cm magas és 44 kg vagyok. Mások szerint már sovány, de szerintem még normálisan nézek ki. A BMI indexem szerint is enyhén sovány vagyok, dehát ehhez a magassághoz nem tudom mennyi kilónak kéne lenni.

Szóval a kérdés azokhoz akik ugyan ilyen alacsonyak mint én és kb ugyan ennyi kilók: ti soványnak néztek ki? Mit esztek általában? Hogy néz ki egy napotok? Mennyit esztek?

2020. ápr. 25. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

163cm/48kg, soványnak nézek ki, kb. 1800 kalóriát eszem egy nap.

Reggelire zabkását vagy pirítóst lekvárral, vagy sütit/pogácsát

Ebédre főtt ételt

Vacsorára kenyeret vajjal, sajttal, esetleg kevés felvágottal, vagy padlizsánkrémmel, avokádókrémmel. Esetleg melegszendvicset. Vacsihoz általában csinálok salátát vagy eszem hozzá friss zöldséget.

Kenyérből 1 szeletet szoktam enni, ha nagyon kicsik, akkor kettőt. Általában tk kenyeret, de nem mindig.

Kevés húst eszem, sok zöldséget, durum tésztát, sok tejterméket (főleg sajtot). Vacsi után általában eszem egy sor csokit is (egy táblából egy sor).

Tízórai vagy uzsira gyümölcsöt szoktam enni, ha éhes vagyok, akkor kekszet is.

2020. ápr. 25. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

"163cm/48kg, soványnak nézek ki"

Nem csak soványnak nézel ki, hanem az is vagy, híznod kéne, ha nem akarsz beteg lenni.

2020. ápr. 28. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

"157 cm magas és 44 kg vagyok. Mások szerint már sovány, de szerintem még normálisan nézek ki. A BMI indexem szerint is enyhén sovány vagyok, dehát ehhez a magassághoz nem tudom mennyi kilónak kéne lenni."

A BMI-d szerint nem csak kicsit, hanem egyértelműen sovány vagy, az ideális súlyod 54 kiló lenne.

[link]

2020. ápr. 28. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Az ideális súlya 49 kg lenne a 157 centihez. Nem a bmi normál közepe az ideális súly, 19-20-as bmi az ideális.

Amúgy 44 kilóval tényleg túl sovány.

2020. ápr. 28. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

172 cm vagyok és kb 55 kg, amivel nem tűnök soványnak, de elég vékony vagyok :D

Sokat sportolok, és egészségesen eszem, azaz kevés cukor, teljes kiőrlésű változatok, stb :)

Így viszonylag mindent eszem, nem számolgatom a kalóriákat és egyebek, csak odafigyelek arra, hogy mindent csak mértékkel :)

Amúgy 18 éves vagyok, fiatalabban könnyebb ez ugye, gyorsabb az anyagcsere :D

2020. máj. 24. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Elnézést, most látom, hogy nem én vagyok a célcsoport a kérdéshez, azért remélem tudtam segíteni egy picit :)

Meg esetleg ha meg tudod írni, hogy miért kérdezed, az segítene. Hízni szeretnél? Vagy tartani a súlyod? :)

Előző voltam :)

2020. máj. 24. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Kollégiumba 47 kg voltam (most stressz miatt kevesebb) 158 cm vagyok. Reggeli/tízórai 2 db szendvics (mindig más, sonkás vajas, vagy szalámis vagy körözöttes, de paprika mindig volt benne) vagy ritkán 1 tál nesquik gabonapehely(müzlis tál tele) suliba szendvics. Ebéd 13-14körül , mindig más volt, de ha vki nem szerette a kaját akkor elkértem és 2 adagot ettem (de ez ritka volt). Uzsonnára vmi édesség a sparból pp somlói galuska, vagy süti amivel megkínáltak. Vacsorára főtt kaja, ha többiek nem szerették akkor rendeltek pizzát vagy gyrost de én mind2t megettem a vacsit meg azt is..(nem egyszerre nyilván, kb 1 óra szünettel ). Este (22-23 óra körül) szalonnázások folytak /kolbász egy szintén nehezen hízó lánnyal, általába 2 szelet fehér kenyér mellé, paradicsom,paprika, lila hagyma. Vagy ha nem szalonnáztunk mindig nekem adták a kaját h anya sokat csomagolt nem kell e nekem (rántott hús v valami főtt étel) ezt is általába este 22 körül fogyasztottam el. De én egyszerűen nem tudok hízni ez a súlyom tartásához volt elég.😅
2022. márc. 29. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!