Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit kéne ennem?

Mennyit kéne ennem?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, 44.2 kg. Nyáron voltam 64 kg, de akkor mindent ettem bűntudat nélkül, akkor, amikor akartam. Most ha eszek valamit, bűntudatom lesz, és csúnyának látom magam utána. Nagyon kívánom az egészségtelen ételeket, pl. fánkot, fagyit, gyrost, stb., viszont egyszer annyit ettem belőlük, hogy alig bírtam egyenesen menni, mivel eléggé fájt a hasam. Egyszer egy héten megengedem magamnak, hogy csokikat egyek, de aztán meg egész végig azon jár az agyam, hogy mikor ehetek megint ilyeneket. Mostanság naponta csak egy almát vagy paprikát szoktam enni egy nap. Nem is nagyon szeretek enni.

Csak azt szeretném tudni, hogy miből mennyit, hány kcalt kéne ennem egy nap és hogyan ne kívánjam a felsorolt ételeket annyira, vagy mennyit ehetek belőlük. Hány kg-nak kéne lennem, és mennyi idő alatt lehet hízni?

2020. ápr. 21. 21:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy neked mennyit kellene enni, azt nehéz megmondani, mert fokozatosan kellene visszatérned a normál adaghoz. Most elég volna, ha napi 5x ennél bármit, ami jólesik. Úgy, hogy fehérje, vitamin, zsír és szénhidrát is legyen benne. Túró, tojás, aajt, húsfélék, zöldség, gyümölcs, tészta, péksütemény, de fagyi is belefér. A gytos egy tökéletes ebéd lehetne, de valószínűleg nem tudnád megenni, attól rendelj egyet, legfeljebb a maradékot megeszed később!
2020. ápr. 22. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!