Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mégis mennyit fogok így leadni?

Mégis mennyit fogok így leadni?

Figyelt kérdés
Az elkövetkező 3-4 hét számomra maga lesz a pokol. Esküvő, suli, pénzügyek...Tegnap nem ettem semmit, ma pedig csak egy almát, két szelet kenyeret, 4 szelet párizsit, és egy pohár tejet. Emellett futkosnom kell a városban. Picikét túlsúlyos vagyok a magasságomhoz képest (153 cm 57 kg). Szeretnék még fogyni 3 kilót. Köszönhető lesz ez a stressznek?! Valószínűleg holnap semmit sem fogok enni, mert anyámmal pénzügyeket intézünk. Esetleg reggel eszem egy almát indulás előtt. Mennyit fogyok le ilyen életmóddal 4 hét alatt?
2010. júl. 27. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a szervezeted kínzása, ugye tudod?

"Valószínűleg holnap semmit sem fogok enni, mert anyámmal pénzügyeket intézünk."

Azért egy zsemlét be lehet lökni a táskádba.

Úgy gondolod, hogy direkt kapóra jön a rohangálás? Hát...

mentségnek akarod használni az elfoglaltságodat a nemevésre, de még az is lehet a vége, hogy annyira leesik a cukrod, hogy elájulsz, kapsz egy hipoglikémiás sokkot, na akkor szeretném látni az arcod :(

Lehet ilyen életmód mellett fogyni, a rohangálással, stresszel, de azért felesleges arra apellálni, hogy éhezel, és az majd milyen klassz lesz.

2010. júl. 27. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Betegen akarsz (nem) menni az esküvődre?

Lehet, hogy 3 kiló lemegy, de utána feljön 10, garantálom neked. Az esküvődön pedig nyúzott leszel, fénytelen hajjal, szürkés bőrrel, fejfájással, gyengén, rossz közérzettel. HA egyáltalán el tudsz menni rá.

2010. júl. 28. 16:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem az én esküvőm :)
2010. júl. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!