Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » HOgyan tudnék hízni?

HOgyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 14 éves lány vagyok és NEM TUDOK HÍZNI világ életemben vékony voltam,de rengeteget eszek,bár igaz,hogy nagyon sokat sportolok is.

Ha egy picit is hízok akkor a hasamra (elől a pocakomnál)

max sörhasat tudnék magamnak csinálni.

A LÁBAT és a KART,hogy lehet hízlalni??

Nem sokat szeretnék csak egy picit.

Magas vagyok,hosszú lábbakkal meg vékony,nem tetszik.

De magamnak nem tetszek nem más miatt szeretnék megváltozni.

Már mindenki azt mondja,hogy egyél már,mert olyan vékony vagy.

Megyek a rokonokhoz és az első mondat:

"ne aggódj itt annyit fogsz enni,hogy meghizol ,mint a kismalac"

aztán csodálkoznak,hogy mennyit tudok enni.

Anyunak is mondják,hogy "éhezteted ezt a lányt??"

A zsíros ételektől sem hízok,szóval egy nap 2 normál pizzát simán megtudok enni (a 32cmeset).

Étvággyal nincs gond..

SEGÍTSETEK.

2010. júl. 26. 11:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Valaki segitsen már léccives..

nem azt mondtam h kövér disznó akarok lenni,mivel szerintem gusztustalan ha valaki csont és pálcika,taszitónak gondolom ha a strandon is láttok egy olyan lányt aztán leeesik,hogy énis ilyen vagyok.

mondom ha 10 kilot felszednék szerintem akkor mondanának épp nem vékonynak.

2010. júl. 26. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Még mindig inkább legyen vékonyabb, mint egy disznó...
2010. júl. 26. 16:31
 13/14 anonim ***** válasza:

van akinek tényleg gondja van, ne ilyen hülyeségeket írjatok már..

amúgy ez a kövér disznó.. minek kell átlalánosítani, perzse egyből hogy zabál meg hogy punnyad, csak van aki pont nem ilyen és mégis kövér marad, nem kell azokat se ledisznózni sztem

nos a kérdezőnek, egészségesen táplálkozz, ne ilyen mekis meg zsíros kaják

nem kell visszaofgnod magad, de azért csak mértékkel

reggeli legyen 2-3 szelet teljeskiőrlésű kenyér, hozzá, sajt, felvágott, sok zöldség, igyálhozzá egy pohár tejet, kakaót, tejeskávét stb

tízórai olajos magvak, azok nagyon jól hízlalnk, 1-2 szem csoki, joghurt gyümölcs (főleg banán)

ebéd: leves+főttétel, lehetőleg sok tészta, krumpli, rizs, hozzá husok és zöldség

uzsonna szintén oljaos magvak, gyümölcsök

vacsorára megitn ehetsz teljes kiőrlésű kenyerte sajttal, sonkával, zöldséggel, műzlit tejjel stb stb, lehetőleg úgy este 6-7 körül

ha már híztál egy kevesett és nem tetsziakkor arra a testrészre próbálj tornázni és akkor formásodni fogsz

amúgy megérdeztehtem h hány kilo és hány centi avgy?

2010. júl. 26. 19:08
 14/14 anonim válasza:

Szia!! én most lassan 16 éves vagyok ( lány ) és 14 éves koromban ugyanez volt a bajom. De én akkor nem sportoltam , és nem is ettem sokat. Aztán 15-15,5 éves koromban elkezdtem hízni , vastagodni , és még most se eszek sokat. szeretnék még hízni , és szerintem fogok is ahogy növök.

szerintem egy kis idő és te is elkezdesz hízni , nőiesedni.

genetika is lehet az oka , ha anyukád 14 évesen vékonyka volt akkor azért is lehet. remélem segítettem

2010. júl. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!