Vannak - e olyan ételek, amitől kifejezetten hízni lehet?
Az első válaszoló remélem csak félreírta a 300 kalóriát, mert a sima diéta 600 kalória alatt csak kórházi ellenőrzés mellett működik.Legalább 3000 kal kell inkább.
A csoki is hülyeség nehogy elhidd!Attól iscsak az hízik aki hajlamos, ráadásul sok egyéb kárt okoz.
Tényleg egyél naponta 3000 kalóriát, próbáldmeg fehérje és szénhidrát formájában bevinni, de ne konkrétan zsír legyen, mert az káros az érrendszerre.
PL: sok tojásétel, sok tésztaféle, sok hüvelyeszöldség, kukoricasali ilyesmi, de emellett ne felejtsd el a zöldséget, gyümit, mert azok a felesleges szabadgyököket megkötik, hogy a hízókúrád ne legyen káros.
+ B, E, vitaminok, de az E vitaminból maximum napi 1 szem, mert az zsíroldékony és nem ürül ki a felesleg, a b-vitamint eheted!
Gyümik: banán-magas szénhidrát, kalciumtartalommal!Kajszi
avokádó, aszalt bármilyen!
Hát van egy pár... :D
Sok szénhidrátot kell enni, tésztát, rizst, kenyeret, édességet, lekvárt, (csak vigyázz, rosszul ne legyél!), meg sok húst, bátran!
Valami táplálékkiegészítőn nem gondolkoztál? MÉg ha nem is híznál, de legalább vitaminok, ásványi anyagok nem lesznek hiányosak.
Meg én a helyedben konditerembe is járnék, hogy erősödjek! Más gyakorlatokat kell erősödéshez ill. fogyáshoz végezni, biztos lesz ott egy edző, aki tanácsokat ad!
Végülis szerintem az egészség szempontjából nem káros, ha valaki sovány.
Jaaaa, Mamám szerint a Béres csepptől lehet hízni. :) De lehet, az is úgy működik, hogy erősödsz!
Hello,
én is azt javaslom, hogy egészségesen táplálkozt és magas kalória tartamú dolgokkal vigyél be extra kalóriát: avokádó, olajos, csonthéjas magvak, szénhidrát de abból is teljesőrlésű, hüvelyesekből készült főzelékek, stb, stb. És persze fontos a napi többszöri zöldség és gyümölcs fogyasztása is.
Ha aggódsz a súlyod miatt, konzultálj szakemberrel aki segít kideríteni mi van a héttérben. Az édességek és az egészségtelen gyors, és tartósított ételek evése NEM a megoldás, gondolom nem hájpacni szeretnél lenni. Szóval a mozgás is fontos. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!