Mik a lúgosító ételek és mire használnak?
Humbug az egész, bármelyik belgyógyász meg fogja mondani. A test ph értéke állandó. Nem a helytelen életmód hatására savasodik, hanem ha súlyos beteg vagy, pl. rákos. Arra viszont hiába lúgosítasz, nem történik semmi. Ha meggyógyultál, a ph normalizálódik. Nem befolyásolja semmilyen étel.
Az teljesen más, amikor bizonyos ételektől sok a gyomorsavad.
A lúgosítást méregtelenítésre szokták használni, de ez is humbug, mert arra 3 dolog jó: a vese, a máj és a bokszzsák.
Ezenkívül fogyni is lehet vele. Csak ha közelről megnézed, jéééé, de érdekes, az alacsony kalóriatartalmú ételek lúgosítanak, a magas kalóriatartalmú ételek savasítanak. Csak nem azt mondják, hogy diétázz, hanem azt, hogy lúgosíts. :) És ha lúgosítasz, valóban fogyni is fogsz, az előbb leírtak miatt.
Igazából bőven elég ha kevesebb szénsavasat iszol és hetente betolsz egy lúgos egyliteres ásványvizet...
(feltételezem nincs emiatt semmiféle egészségügyi gondod)
Azért szükségesek, hogy fenntartsák a normális sav-lúg egyensúlyt. Gyomorbántalmak szoktak előjönni tünetként először...
A lúgos ásványvíz a Top10 legnagyobb hülyeségek közt van, amikről valaha hallottam. Megiszod az ásványvizet, elreagál a gyomorsavval, de a gyomorsav újratermelődik, tehát nem csináltál semmit. Vagy égni fog a gyomrod, vagy éhes leszel.
A lúgosító ételek arra valók, hogy megelőzzék a pénztárcád elhízását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!