Tudnátok nekem segíteni?
Sziasztok!
Októberben heti 6-szor edzettem röplabda sportágat.Sajnos sérülésem lett ezért egy darabig abba kellett hagynom.Előtte is próbálkoztam már diétával, de nem jött össze nem volt meg az elég motiváció.Sikeresen a sporthiány által rátudtam koncentrálni.Persze este edzegettem mindig.Ami persze segített a diétán(direkt kardióztam).Mostmár ott tartok hogy lassan 10 kilót fogytam.Viszont sajnos októberben volt az utolsó menstruációm.Eleinte a lila körmök jeleztek.Tehát elmentünk nőgyógyászhoz aki azt mondta hogy nem köthető az étkezéshez.Aztán voltunk belgyógyászaton a hormonháztartás vizsgálatoknál....a lényeg a lényeg hogy nagyon sok helyen voltam és rendesen étkezem(160g szénidrát)dietetikus figyeli.Mégis oda lyukad ki mindenki, hogy visszakellene híznom vagy éppen csak ráállni újra a mindenevő, kicsit zabálóbb énemre aki voltam.Annyira rossz mert elfogadtam magam már nem is akarok fogyni mert jól érzem magam(végre).Azt kívánom bárcsak ne kéne visszahíznom ahhoz hogy beinduljon.Tanácstalan vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!