Mi a különbség az étrend-kiegészítők és a táplálékkiegészítők között?
Az első kommentelőnek köszönöm a válaszát.
A második kommentelőnek pedig üzenem, hogy google-t használni én is tudok, amit beírt kb. az első találaton fellelhető weboldalról származik. Ennek ellenére a bemásolt szöveg még így sem válaszol a feltett kérdésre ("Mi a különbség...?").
Tudom használni a keresőt, azonban így is teljesen jogosan és megalapozottan tettem fel a kérdést, ugyanis NINCS minden információ fenn a weben. Sőt, lehet, hogy ezzel újdonságot mondok, de a webes kereséssel nem látok bele az emberek fejébe se, tehát van létjogosultsága itt a kérdésfeltevésnek.
A GYK nem google copypaste segélyvonal, hanem egy olyan hely, ahol a SAJÁT tudásodat megosztod másokkal.
Még valami: ha a netes keresés ellentmondó, vagy nem egyértelmű információhoz vezet, illetve ha az adott találat megbízhatatlan, kétes eredetű oldalhoz vezet, akkor szintén jogos lehet itt a GYK-n feltenni a kérdést. Így tettem én is.
Nem mellesleg aki alapos, az nem elégszik meg 1 forrással, hanem megpróbál az adott dolognak minél több helyen utánanézni.
Nem mellesleg aki alapos, az nem elégszik meg 1 forrással, hanem megpróbál az adott dolognak minél több helyen utánanézni.
akkor hajrá. OGYEI.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!