Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Csak én nem tudok rendszeresen...

Csak én nem tudok rendszeresen enni?

Figyelt kérdés

Sokszor látok kérdéseket a helyes étkezéssel kapcsolatban.

Pl.: Sokat/keveset ettem? Jókat ettem? - aztán felsorolják, hogy mit ettek és hány órakor.

És ilyenkor teljesen el vagyok képedve, mert én nem tudnám hozzászoktatni magam az ennyire szabályozott étkezéshez. Akkor szoktam enni, ha éhes vagyok, és azt, amit megkívánok. Mégis egészséges vagyok.

Szerintetek rosszul csinálom? Ti mennyire figyeltek oda arra, hogy mit, mikor és mennyit esztek?

2010. júl. 24. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is pont úgy csinálom, ahogy te, és én is egészséges vagyok, úgyhogy én nem is izgatom rajta magamat :-) Énnekem csak így esik jól.
2010. júl. 24. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ :)
2010. júl. 24. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sem kötöm magam időhöz,amikor éhes vagyok kimegyek a hűtőig,kiszedek valamit amit megkívánok és megeszem :D
2010. júl. 26. 18:42
 4/4 anonim válasza:
En sem eszek rendszeresen es ezert nagyon roszulvan a gyomrom.
2010. júl. 27. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!