Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit adjak nekik enni, inni és...

Mit adjak nekik enni, inni és milyen rendszeresen?

Figyelt kérdés
Van két új húsevő növényem melyeket születésnapomra kaptam és nem tudom hogy hogyan etessem őket! Az alábbiakról van szó: Vénusz légycsapója (Dionaea) és Kancsókák (Nepenthes Rebecca Soper).
2011. jan. 18. 20:32
 1/3 tomy88trance ***** válasza:
adjál nekik fehér egeret :D na jó nem tudom ,de vigyázz velük :D am asszem a rovarokat szeretik az ilyen növények, a rendszerről viszont nem tudok semmit, olvass utána biosz könyvbe hátha benne van ,de szerintem olyan napi 3x elég , max elhíznak :D
2011. jan. 19. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt én is tudtam de egyébként ha megeszik vmit zárva marad hetekig szval nem lehet napi háromszor etetni :D

De azért köszi! xD

2011. jan. 19. 22:04
 3/3 tomy88trance ***** válasza:
Akkor fehér egér szerintem megteszi vagy hörcsög, vagy amit nem sajnálsz :S ,esetleg rovarokkal is próbálkozhatsz :D
2011. jan. 27. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!