Mit adjak nekik enni, inni és milyen rendszeresen?
Figyelt kérdés
Van két új húsevő növényem melyeket születésnapomra kaptam és nem tudom hogy hogyan etessem őket! Az alábbiakról van szó: Vénusz légycsapója (Dionaea) és Kancsókák (Nepenthes Rebecca Soper).2011. jan. 18. 20:32
1/3 tomy88trance válasza:
adjál nekik fehér egeret :D na jó nem tudom ,de vigyázz velük :D am asszem a rovarokat szeretik az ilyen növények, a rendszerről viszont nem tudok semmit, olvass utána biosz könyvbe hátha benne van ,de szerintem olyan napi 3x elég , max elhíznak :D
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudtam de egyébként ha megeszik vmit zárva marad hetekig szval nem lehet napi háromszor etetni :D
De azért köszi! xD
2011. jan. 19. 22:04
3/3 tomy88trance válasza:
Akkor fehér egér szerintem megteszi vagy hörcsög, vagy amit nem sajnálsz :S ,esetleg rovarokkal is próbálkozhatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!