Hogyan hizzak? Nagyon sovány vagyok.
Figyelt kérdés
Még csak 11 éves vagyok, 12 leszek, de nagyon sovány vagyok, már egy pár éve. Kb. 134 cm, és kb. 27 kg. Alacsonyságomat biztos örököltem az alacsony szülőktől, na de ez a soványság..... Légyszi ne valami étvágyhozó tápokat irjatok, hanem olyan étrendet, amitől hizhatok, és olyan kajákat...2010. júl. 23. 15:17
11/13 A kérdező kommentje:
nah, egy év elteltével -kérdésem kiírása óta- hamarosan betöltöm a 13 évet. most 148 cm vagyok, és kb. 33 kg. :S ez nem gond? :S mert szerintem igen...
2011. szept. 7. 15:50
12/13 anonim válasza:
majd lassacskán kitelsz..:)En is nagyon vegkony voltam 13 eves koromba es most 14 eves koromra kiteltem:) nemmutatok olyan vekonynak:) nyugi!:)
13/13 A kérdező kommentje:
am kössz mindenkinek a választ. :) rég mértem magam... de nm hiszem h több vagyok 35 kgnál..
2011. nov. 14. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!