Mit lehetne kezdeni azzal a szégyennel, hogy Magyarország Európa egyik legelhízottabb országa?
Mind ellen lehet tenni. Igen. Nem mondtam hogy nem.
És mi van akkor, ha orvosi utasítàst követve mégse fogy valaki mert olyan baja van, és olyan àllapotban van amin a sablon amit a fiókból előhúztak, nem hasznàl? Tudod az orvosok, dietetikusok többsége még mindig nem képes egyénre szabott ajànlàst adni, csak sablont. Közben meg sok ember nem fogy azzal a sablonnal, mert egyéni az àllapotuk, de szedetik velük a bogyókat nagyban tàmogatva ezzel a gyógyszeripart. Erre megy ki az egész, maradjon elhízott beteg és szedjen minél több gyógyszert.
Ha nem éltél àt ilyesmit, jó neked, de persze halvàny lila fingod nincs miről van szó. Aki àtélte azt tudja és ennyi.
Roppant mód szomorúnak tartom a hozzààllàsodat. Tudod én magamtól tanultam meg, rengeteg kudarcba fulladt próbàlkozàs utàn, hogy hogyan tudom a betegségemet hatékonyan kezelni, ennek mellékhatàsaként fogyni, egészséget javítani, ami merőben màs mint a sablon orvosi ajànlàs.
DE erre rengeteg idő volt ràjönni, vagyis màr jó ideje a hàttérproblémàt kezelem, nem a tünetet. Mit ad isten? Működik.
Őszintén, csak sajnàlni tudlak, hogy ennyire szűklàtókörű és intoleràns vagy.
Dehogy fizeted te az én ellátásomat kiscsillag.
Egyébként ha én fogynék, akkor neked kevesebb TB-t kéne fizetned?
Dobj be egy snickers-t. Ja, nem! Egy xanaxot.
Irtó buta vagy... Mindegy. Arról nem beveszêlve, mindenki magànak fizeti a tb-t mert dolgozó embereknek jàr + diàkoknak.
De ha úgy jólesik képzeld azt hogy te fizeted a kövérek ellàtàsàt is. Mondok jobbat, én mint màr màsok is, fogyàs utàn tbre fogok bőrkorrekciós műtétet csinàltatni.:) Aszalódj csak a hülyeséged levében.
Szégyen, hogy ilyen egészségtelen ez az ország. Te meg erre még büszke is vagy.
Gratulálok! Dugjátok homokba a fejeteket, az nagyszerű megoldás!
Ne írogass privàtokat, màr letiltottalak .
A hormonàlis problémàk, anyagcserebetegségek pont hogy gyakoriak és rengeteg embert érintenek te ostoba! Ennyit sem tudsz, mert ennyire se érdekel a téma, csak az hogy köpködhess idegen embereket... Az ilyenek mint te ezzel kompenzàljàk a szar életüket, hogy màsokat ócsàrolnak, holott semmi közöd senki testsúlyàhoz. Sem az egészségéhez.
Milyen hormonizé meg, anyagcsere? Senki nem a levegőtől hízik! Fogolytáborban senkinek nem volt olyan betegsége, amitől hízott volna? Senkinek ??
A tb is stimmel. Van egy összeg, ami 1 évben elmegy orvosi kezelésekre, nyilván elvben ez van szétdobva - jövedelemarányosan - mindenkire. Ha kevesebbet kéne a vágósúlyban lévők ízületeit, trombózisios lábát, hasszűkítő műtétjét, szívelégtelenségét stb stb finanszírozni, akkor a tb-levonás aránya is kisebb lenne. Mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!