Alig iszom, de sokat eszek mégsem ájulok el, hogyhogy?
Pár hete elájultam mert 2 napig nem ittam, csak ettem. Akkor megfogadtam , hogy megiszok napi 2 liter vizet, aztán ezt bírtam is 3 napig mert sokat kellett wc-re menni és untam.
Most nagy nehezen 1 2.5 dl vizet el tudok fogyasztani, kínok között, mégsem történik semmi, pedig elég zsíros kajákat eszek meg sokat.
Az, hogy egyáltalán nem iszol, nem egyenlő azzal, ha keveset iszol.
Azt remélem tudod, hogy az ételekkel is viszel be bizonyos mennyiségű folyadékot a szervezetedbe. Egyébként szörnyen buta vagy, így nem tud rendesen működni a szervezeted, szépen tönkre fog menni a veséd, nem hígul eléggé a véred, a zsíros kajákkal ezt megspékelve jó kis infarktust is fogsz kapni.
Mindenki élete sokat ér.....
Függ attól is mennyi ideje csinálod, simán lehet, hogy így is már károsodott a veséd. Amúgy szerintem pár éven belül bekövetkezhet.
Enyém főleg.
Tutti károsodott, ha iszom rá fél órára wc-re kell mennem. Mások meg bírják tovább, akár 4 órát.
Évek? :/
Bocs, de. Egy lecsúszott buta ember élete miben másabb mint egy rákkutató élete?
Bocs, csak ez az egyenlőség sztori nem fedi a valóságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!