Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Alig iszom, de sokat eszek...

Alig iszom, de sokat eszek mégsem ájulok el, hogyhogy?

Figyelt kérdés

Pár hete elájultam mert 2 napig nem ittam, csak ettem. Akkor megfogadtam , hogy megiszok napi 2 liter vizet, aztán ezt bírtam is 3 napig mert sokat kellett wc-re menni és untam.

Most nagy nehezen 1 2.5 dl vizet el tudok fogyasztani, kínok között, mégsem történik semmi, pedig elég zsíros kajákat eszek meg sokat.

2020. jan. 11. 00:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
vesedonort kerestél már?
2020. jan. 11. 00:32
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy egyáltalán nem iszol, nem egyenlő azzal, ha keveset iszol.

Azt remélem tudod, hogy az ételekkel is viszel be bizonyos mennyiségű folyadékot a szervezetedbe. Egyébként szörnyen buta vagy, így nem tud rendesen működni a szervezeted, szépen tönkre fog menni a veséd, nem hígul eléggé a véred, a zsíros kajákkal ezt megspékelve jó kis infarktust is fogsz kapni.

2020. jan. 11. 00:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem az a célom, az én életem naaaagyon sokat ér . Tegyük fel, hogy mindez nem változik, eleve kövér vagyok, mennyi az a reális idő amíg neadjisten az említett dolgok megtörténnek?
2020. jan. 11. 00:39
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Mindenki élete sokat ér.....

Függ attól is mennyi ideje csinálod, simán lehet, hogy így is már károsodott a veséd. Amúgy szerintem pár éven belül bekövetkezhet.

2020. jan. 11. 00:45
 5/17 A kérdező kommentje:

Enyém főleg.

Tutti károsodott, ha iszom rá fél órára wc-re kell mennem. Mások meg bírják tovább, akár 4 órát.

Évek? :/

2020. jan. 11. 00:51
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem, semmivel nem értékesebb a te életed, mint bárki másé....efelől megnyugodhatsz ;)
2020. jan. 11. 00:52
 7/17 A kérdező kommentje:

Bocs, de. Egy lecsúszott buta ember élete miben másabb mint egy rákkutató élete?

Bocs, csak ez az egyenlőség sztori nem fedi a valóságot..

2020. jan. 11. 01:02
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Hogy példánál maradjunk: azt azért vedd figyelembe, hogy a kérdésed jól mutatja, hogy mennyi eszed van ;)
2020. jan. 11. 01:11
 9/17 A kérdező kommentje:
Erről beszélek. :)
2020. jan. 11. 01:13
 10/17 Miss Endzsi ***** válasza:
83%
Ha olyan sokat ér számodra, akkor tiszteld meg és igyál eleget.
2020. jan. 11. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!