Mi számít vékonynak? 168 cmhez 56 kg vagyok, és nádszálkisasszonyoznak. Miért, meg hogyhogy? Teljesen átlagos alkat vagyok.
Én is ilyen magas vagyok csak 58. Nekem is mondják hogy milyen vekony vagyok. Pedig marhára nem. 51 kilósan tenyleg girhes voltam. De most nagyon nem.
Előnyösen öltözünk úgy látszik. Fürdőruhába ketlem hogy etetni akarna bárki is
170.5 cm-vel 56 kiló vagyok.
Mániám 2 számmal nagyobb felsőket hordani, így sose látták az alakom. Aztán mikor felvettem egy tapadós pólót, mindenkinek az volt a reakciója, hogy "De sovány vagy"
Lehet, hogy nem nagyon van rajtam felsleg, de ettől függetlenül nem vagyok pálcika vékony, és idegesít, ha az alkatommal kapcsolatban szólnak be. Nyilván nem rossz szándékkal, de én sem mondom másokra, hogy "De kövér vagy".
Mellesleg nem azért nem hízok, mert keveset eszek, hanem mert egyszerűen nem tudok, pedig eszek rendesen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!