Éheztetem magam, mikor ájulok el?
Hát, kórházban sem fognak sokkal többet foglalkozni veled. Van minden városban államilag kirendelt ingyenesen látogadható pszichológus. Inkább őt látogasd meg.
A kérdésedre válaszolva, étel nélkül sokáig kibírja a szervezet. Ha cska nincs valamilyen betegséged, nem fog leesni a vércukrod mivel a szervezet akkor is fentartja a vércukor szintet ha nem kap külső forrásból táplálékot. Éheztetésel inkáb csak szivatod magad.
Ha igaz amit írsz, akkor sem ez a megoldás.
Hány éves vagy? Miféle problémákrol van szó? Mert magyon nem mindegy.ha fel akarod magadra hivni a figyelmet, ne magadban tegyél kárt.
Ha azt szeretnéd, hogy felfigyeljenek rád, csinálj valami hasznosat anélkül, hogy pénzt kérnél érte, vagy tegyél valami jót valakivel - beszélgess idős emberekkel, segíts egy alapítvány vagy egy állatmenhely munkájában, vagy ha van hozzá affinitásod, rajzolj/fess/alkoss/írj verseket/tanulj meg kézen járni vagy ami jólesik. De lehet, hogy otthon is felfigyelnének rád, ha hirtelen elkezdenél mindenkivel nagyon kedves lenni, nagyon sokat tanulnál, tanulmányi versenyekre jelentkeznél és segítenél minden otthoni munkában.
Ezek sokkal értelmesebb dolgok lennének hosszú távon is, mint a koplalós önsajnáltatás. Nekem is voltak tinikoromban hasonló önsorsrontó butaságaim, és nem igazán vették észre azok, akiket szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!