Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Visszatértem vegán életmódról,...

Visszatértem vegán életmódról, de alig bírok enni, és pár falat után (lehet zöldség is) nagyon elnehezedek. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Most, 23 évesen úgy döntöttem, hogy 3 hétig vegán leszek, amit tartottam is különösebb nehézségek nélkül. Ma van egy hete, hogy visszatértem a normál étrendemre, de alig bírok enni. Régebben alig bírtam abbahagyni az evést, most pedig azonnal elnehezedek, és nem is kívánom az ételt. Azért is zavar a dolog, mert sportolok, és szükségem lenne a tápanyagbevigetelre.

2019. dec. 29. 05:46
 1/2 anonim ***** válasza:
25%
Lehet hogy mégis jobb volt vegánként? Miért tértél vissza?
2019. dec. 29. 08:39
 2/2 anonim ***** válasza:
33%
Nem feltétlenül az állati eredetű ételekkel van a gond, lehet, hogy van valami a "normál" étrendedben, ami nem jó neked. De lehet akár a tej/laktóz is, amitől ennyi idő alatt elszokott a szervezeted, pl. kevesebb laktáz enzim termelődik. Megpróbálhatnád a tejtermékeket kihagyni, hátha ettől jobban fogod érezni magad.
2019. dec. 29. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!