Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek nagy baj ha...

Szerintetek nagy baj ha kétnaponta eszek?

Figyelt kérdés
Tegnap nem volt időm enni és csak egy müzlit ettem. Igazából nem is voltam éhes. Úgy gondoltam, hogy az egyik nap eszek kb 1 almát egy müzlit, szóval keveset, a másik napon pedig egy kis salátát stb. Fogyni akarok.
2019. dec. 18. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem hatékonyabb, ha inkább kéthetente eszel. Ennyi észt... Fogyni fogsz, igen, közben párszor elájulsz majd, meg az agyad se fog rendesen működni, de a lényeg, hogy fogysz. Aztán majd a dupláját hízod vissza.
2019. dec. 18. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Igen, baj. Ezekben nincs semmi fehérje, az izmaid le fognak épülni és rosszabbul fogsz kinézni, mint most. Ésszel is lehet fogyni, hosszabb távon is tartható étrenddel, normális tápanyagbevitellel, kisebb kalóriadeficittel. Így csak kikészíted magad.
2019. dec. 18. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
Én például fényevő vagyok.
2019. dec. 20. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Elöző!

Én meg fémevő.

üdv.: rozsda

2020. máj. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!