Nagyon pocsékul eszek. Hogy tudnék visszaállni a normális táplálkozásra?
A tegnapi zöldbabfőzelék volt.
Október vége felétől november végéig voltam nagyon stresszes. Költözködtem, és kértem szabadságot, amit meg is adtak, aztán az utolsó pillanatban visszamondták és mégis kellett dolgoznom egész hónapban. Aztán a költözéssel is volt egy csomó dolog, ami rosszul alakult, visszamondták, újra kellett szervezni. Egyedül élek, nem volt semmi segítségem, ezért volt annyira stresszes. Kb. egy hónapig elhúzódott ez az egész, közben alig ettem, étvágyam se volt, időm se volt rendes ételt csinálni. Decemberben már megoldódott minden, több időm lett, mégse bírok enni, semmi kaját nem kívánok. Amit tegnap ettem, az is összesen kb. 500 kalória volt, és ennél csak kevesebbet eszem mostanában. Olvastam, hogy anorexiások ilyen mennyiségű kajával simán bekerülnek kórházba infúzióra meg ilyesmi, és nem akarok így járni. Mondjuk az is még pluszban rájátszhat, hogy erre is ráparázok, de nem tudom, mit csináljak :( Amúgy estére mintha kicsit jobban megjönne mindig az étvágyam, de akkor se bírok annyit enni, amennyit kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!