Manchester10 kérdése:
Hogy lehet gyorsan hízni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 13:56
1/12 anonim válasza:
Egyél sokat és tunyulj otthon a gép/tv előtt xD
3/12 anonim válasza:
nekem elég nehezen sikerült, de végül úgy híztam meg, hogy egyrészt állandóan ettem. mindent. kenyeret tésztával, sütit csokival, stb. rákaptam a szalonnára, kolbászra, állandóan tésztás kajákat csináltam. sok sütit ettem még lefekvés előtt 5 perccel is. és hétvégén ebéd után, miután dugig ettem magam direkt, lefeküdtem aludni. és esténként amikor tehettem, megittam 2-3 pohár sört, vagy két felest. igaz, kellett 1-2 hónap, de végül szépen lassan felcsúsztak a kg-ok. ja és szedtem tablettát is, ami meghozza az étvágyat és még hízlal is. szedtem egy ideig, de abbahagytam. nem tudom, hogy használ e. de mindenképp egyél sokat és főleg tésztás-csokis kajcsikat.
4/12 A kérdező kommentje:
kösszi a válaszokat :)
2010. júl. 20. 09:35
5/12 anonim válasza:
Szia
Megkérdezhetem hogy miért szeretnél hízni? Kíváncsi lennékrá:) Mert úgy tudtam hogy mindenki csak fogyni akar:)
Elöre is köszönöm:)
6/12 anonim válasza:
na ez a hízós dolog engem is érdekel, mert én is szeretnék hízni. 165/50 kg vok és szinte mindenki cseszeget h milyen sovány vok meg ez nem normális. ebből lett elegem.
7/12 A kérdező kommentje:
azért szeretnék hízni mert 172 cm vagyok és 54 kg és 16/fiu
és a magasságomhoz elég kicsi a súlyom
2010. júl. 26. 10:46
8/12 anonim válasza:
én 186 cm voltam és 60 kg :) úgy szedtem fel, hogy elkezdtem kondizni, és mellette ebédelni, csokit neni, később fehérjeport inni. Fehérjeport, általában tudsz venni a legtöbb kondis boltban, általában olcsóbb mint ha húsban ennéd meg, és tutira felszedsz tőle, főleg ha mozogsz.
De figyelj oda hogy NE tömegnövelőt vegyél, mert az felfúj nagyon hamar, csak ha nem szeded, két hét alatt leengedsz mint a lufi :)))
9/12 anonim válasza:
hogyha hízni akarsz nem jó módszer telezabálni magad cukros édességekkel. A cukorbetegség nem kellemes dolog(ami később kialakulhat) Mindenképp a konditermet ajánlom. Mellé kell egy jó étrend: magas szénhidrát bevitel (5g/testsúly kg) és 2g/testúlykg fehérjéből. mellé még szedhetsz tömegnövelőt. Ez tuti siker és nem egy zsíros szar leszel. Én is 16 évesen kezdtem edzeni és 1 év alatt (úgy hogy alig figyeltem a kajára és nem szedtem semmit) 10kilót híztam
10/12 anonim válasza:
szerintetek a 183/74kg az jo?15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!