Miért vagyok éhes hajnalban?
Általában 4 órakor kelek. Ötkor érek munkahelyre de már akkor fáj a hasam az éhségtől. Muszály 1 kiflit ennem mert reggeli csak nyolckor van. Mikor kellene vacsorázni , és mit hogy ez ne forduljon elő?
Nagyon elkezdtem hízni és -mivel tudom magamról hogy bizonyára az állandó túlevéstől van- megpróbálom az étkezési adagokat a felére csökkenteni. ÉS működik, nem vagyok éhesebb napközben mint egyébként és fogytam is kicsit. De ez a hajnali éhség zavar még...
Lehet, hogy összességében túl keveset eszel, vagy túl kevés benne a fehérje, vitaminok.
Ha korábban kelek a szokásosnál, én is hamarabb megéhezem. Te még szinte éjszaka kelsz fel... Talán az segíthet, ha kevesebb szénhidrát van a vacsorádban, inkább valamilyen fehérjedús étel + zöldségek. Kifli helyett ehetnél valami értelmesebbet, ha már fogyózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!