Vakbél műtét után 1 héttel, milyen főtt ételeket lehet enni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 00:45
1/5 anonim válasza:
Meg kellett volna kérdezni az orvost, de valszeg ugyanazokat...
2/5 anonim válasza:
Hát l héttel a műtét után már elkezdhetsz visszatérni a régi dolgokhoz, de a hüvelyesekkel/bab,lencse,borsó stb/ még nem kéne kikezdeni.A felfújós -ok a" K " betűsek karalábé,karfiol,káposzta is kerülendő.Fájdalmat okozhatnak.
3/5 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm szépen!
2010. júl. 18. 23:27
4/5 anonim válasza:
háát, akkor lehet az én orvosom szigorú 2 hétig csak naturcsirkemellett, görögdinnyét, reszelt alma/répa, főtt krumpli, rizs volt a kajám.. Mostmár eszek kb rendesen.. ugyértve h magos kaják kerülendő, kukorica, málna, eper, + minden puffasztó, nehogy a seb kinyiljon, vagy bélelzáródása legyen az embernek, vagy a belső varratok ki ne szakadjanak !! Inni meg semmi szénsavas ! + én még csak otthon főzött teát iszok meg szénsavmentes vizet.. semmi mást. Augusztus végig kb ennyi is lesz a kajám, meg tesztelgetem, h mitől nincs hasmenésem, mert mostmár kéne tágabb térben táplálkoznom a doki szerint, h nehogy minden kajától szarul legyel később
14 f ( Kapcsolva voltam, nem varva)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. júl. 21. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!