Most akkor mégsem okoz rákot a hús?
Figyelt kérdés
Meglepő cikket találtam hogy mégsem okoz rákot a vörös hús, mit szóltok ehez?
Ezt egy dietetikus is megerősíti
2019. nov. 5. 15:05
11/13 anonim válasza:
Régebben még az anyatejre meg a répára is azt mondták, hogy rákkeltő. Ezért nagy ívben leszrom, mire mondják és mire nem.
12/13 anonim válasza:
Ha húst eszel hússal, nyilván nem tesz jót. De ugyanígy pl 200 kg alma is okozhat károkat. Szóval, mértékletesség, mindenben.
13/13 anonim válasza:
Nézd, egy időben például a zsír volt kikiáltva közellenségnek. Néhány éve követtek meg a rokonok, mert én velük ellentétben nem álltam át olajjal készíteni a pörköltet. Meg a natúr szeletet. Kaptam is a megjegyzéseket néha ünnepi vacsorákon nálunk. Akkoriban. Most rehabilitáltak. A zsírral együtt engem is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!