Most akkor mégsem okoz rákot a hús?
Meglepő cikket találtam hogy mégsem okoz rákot a vörös hús, mit szóltok ehez?
Ezt egy dietetikus is megerősíti
az egész erdőben két dolog van: hús meg zöldség
mitől mérgező az amire az egész emberiség ki volt fejlődve?
láttál vega kőművest? ilyen nincs
"láttál vega kőművest? ilyen nincs"
DE VAN!!!!, söt nem vega, hanem vegán és nem is egy.
Az Annals of Internal Medicine nevű folyóiratban megjelent kutatási anyag szerint azonban a módszertanban nem lehet ilyen hiba, hiszen az adatokat számos nemzetközi tanulmányból szedték össze elemzésre. „Az 54 ezer alanyt felölelő, 12 randomizált klinikai vizsgálat során nem találtunk statisztikailag jelentős vagy fontos összefüggést a szívbetegségek, a rák vagy a cukorbetegség kialakulásában azok között, akik több vagy kevesebb vörös és feldolgozott húst fogyasztanak” – mondta Johnston
Hihetetlen, én pont ezért nem eszem húst és most ez jött ki, hát szerintem ezek után akkor eszek húst
Valahogy hirtelen minden rákkeltő aminek a fogyasztását vissza akarják szorítani. Egyszer a csirke aztán a sertés, a hal és a zsír. Aztán már a margarin. Egyszer két fejed nő a szteviától aztán meg varázslatos csodaszer a halálos fehércukor ellen. Egyszer pestis, aztán veszettség, lepra és szalmonella. rettegj csak és vedd amit kell. Majd ők megmondják.
Rá kéne jönni, hogy csak etetés a cikkek többsége.
Most a vegán életmód nagyon megy. Persze, hogy valaki meglebegtette, hogy a hús rákkeltő. Szánalmas.
Mindenre rámondják hogy rákkeltő, majd 1-2 év múlva azt, hogy mégse.
Mindenesetre azt nekem senki nem fogja bemagyarázni, hogy az az ipari termék, amit sok helyen "hús" vagy "húskészítmény" néven árulnak, az egészséges....
Az igazi hússal nem hinném, hogy gond van, természetes módon képesek vagyunk fogyasztani, nekem kicsit nonszensz gondolat, hogy rákot okozzon... aztán ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!