Hogy tudnek leszokni az “allando” evesrol?
Mist is pl ki van rakva egy oar rantott hus es neha vagy ehessegbol vagy csak ugy eszek egyet. Nem vagyok hurkapiszka es en ugy erzem kicsit atlag feletti sulyu vagyok, nem csufolnak meg semmi csak en nem erzem jol magam a boromben. Es probalok minel tobb salit enni de multkor is ettem salit es meg ehes voltam es nem tudtam megallni h ne egyek peksutit. Errol hogy lehetne leszokni
Elore is koszi a valaszokat
Koszi
A masodik kicsit hosszab es ertelmesebb vaalszt irt de azert kosz az elsonek is
Főétkezésekre egyél rendesen, annyit, amennyivel kellemesen jóllaksz, legyen benne fehérje és rost (zöldségek) is. Ezzel pár óráig nem leszel éhes.
Ha csak salátát ettél, nem csoda, hogy kellett a péksüti. Alig van benne kalória, fehérje. Nekem a saláta az köret, pl. húsok mellé.
És igen, jól mondták, tedd el az ételeket a spájzba, hűtőbe, foglald el magad. Ha mégis nassolni támad kedved, egyél meg egy gyümölcsöt, vagy pár szem mogyorót, diót, ezzel elleszel a következő étkezésig, és még hasznos tápanyagok is vannak bennük. Vagy igyál egy pohár vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!