Hogy tudnék leszokni az állandó nasizásról? Már kezdek pocakosodni!
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 14:52
1/8 anonim válasza:
Egyél zöldségeket, vagy pattogatott kukoricát. Mikor nasizol? Tvzés közben?
2/8 anonim válasza:
mossál fogat valami jó erős mentolos fogkrémmel. Utána nem lesz kedved édeset vagy sósat enni mert rossz lesz az ízűk.
Tehát akárhányszor rádtör hogy nasizz menj el fogat mosni.
Ezenkívűl még jó ha rágót kezdesz el ilyenkor rágcsálni.
3/8 anonim válasza:
Főétkezésekkor egyél rendesen tápláló ételt. Ha jól laksz, akkor nem jön olyan gyorsan elő a nasizni vágyás.
Mikor nasizol? Nem lehet, hogy már unalmadba teszed?
Egyél gyümölcsöket (gyümölcssaláta), pattogatott kukoricát.
Vagy egyszerűen csak állj ellen a boltokban. Én is tudnék csomót nasizni, de a boltban mindig sajnálom ezekre az egészségtelen hülyeségekre a pénzt. :D
4/8 anonim válasza:
A bevásárlás a legegyszerűbb. Ne vegyél nasizható dolgokat, mint chips, pattogatott kukorica, ilyesmi.. Ha nincs otthon, nem is fogsz nasizni ;)
5/8 anonim válasza:
Minden az akarat kérdése. Én is megkívánom ugyan mind az édességet mind a rágcsálnivalókat, de én mindig rendesen eszek ebédkor, vacsorakor, és nem vagyok éhes, ezáltal nem is jut eszembe a nasi. Azért néha néha három négy havonta egyszer kétszer szoktam venni popcorn-t és az elégíti ki a nasi vágyat
7/8 anonim válasza:
A négyessel értek egyet. Én is így vásárolok. Pld. : ma megláttam a pénztár mellett a Bounty-szeletet, ráadásul az étcsokis változatát, amit imádok és akciósan. De egyből mondtam magamnak: fenékre megy az egész és otthagytam :D. Ez a mantra mondatom egyébként, ha olyat látok, amitől elcsábulnék. Tényleg nehéz úgy nasizni, ha nincs otthon. Ja és napi 3-400 hasprés csodákat tesz. Sok sikert és kitartás.
8/8 anonim válasza:
Odamész a boltban polchoz, megnézegeted, elképzeled, hogy megeszed, és ennyi. Szerelmed maradjon plátói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!