Hogyan tudnek hizni? 156cm-36kg-13eves lany
Ugyanigy voltam. Sokszor egyél sokat, amikor csak befogadó képes a gyommrod egyél valamit, hidd el utána már 2 óra után korogni fog a gyomrod.:D én fél év alatt szedtem fel 7 kg-t.
14/L
Minek teszed fel ugyanazt a kérdést 2x? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__1006827..
Egy aranyszabály: Aki genetikailag NEM KÉPES A HÍZÁSRA EGYÁLTALÁN, EHET BÁRMIT NEM TUD HÍZNI, TANULJÁTOK MÁR MEG :)
De próbáld ki: egyél egész nap zsírosabbnál zsírosabb kajákat óránként, pizza, mekis kaja 1-2 héten keresztül, ennyi pénzt megér szerintem és rájössz h ugysem tudsz hízni
csak izmosodni tudsz, ha genetikailag vékony vagy.
22:23
na ne beszélj genetikus vagy?vagy mi?
én is vékony vooltam.és nem örökölt genetikai szar,hanem egyszerűen nem ettem rendesen,csak ha eszembe jutott.csak normálisan kell enni,és figyelni közben h egészségesek is maradjunk.én amióta napi 7x eszek 2 óránként
azóta híztam-hízok.na ezt kapd ki
próbáld ki szivem.sok sikert kiscsajszi!:)
21L
olyan nincs h genetikailga nem tud hízni meg fogyni, ilyne nem létezik!! csak ha beteg de az már más
vszinű nem eszik normálisan, hiába írja h eszik de lehet h ami neki normális adag nekünk kevés ennyi
nincs olyan h genetikailag kövér vagy sovány, vagy erős csontozatú és akkor már kövér!!
Van olyan hogy genetikailag nem tud valaki hízni, úgyhogy kuss szerintem. Ti ne okoskodjatok ha nem értetek valamihez. Az egész világ tele van genetikailag vékony, hízásra sehogy sem képes emberekkel, én is ilyen vagyok. Persze ez fordítva is igaz. Egyik ismerősőm alig eszik valamit egész nap (akkor is valami puffasztott cuccot vagy mit), csak vizet iszik és mégis híz mint a hízómalac (valami 167 centi 90 kiló jelenleg). Akkor nincsenek genetikai dolgok mi? Nevetségesek vagytok.
Én nekem grammra pontosan van kiszámítva a kajálás és már fél éve bújom az ilyesféle oldalakat és tudom hogy kell étkezni.
Annyit eszek mint a családomból 4-en összesen, mégsem hízok egy kilót sem és nem is akarok. Ki azaz ökör állat aki zsírt akar magára. Tiszta vékony vagyok de felül már kidudorodnak a mellizmaim és széles a vállam. 2 hét ugrálókötél után pedig már a lábizmom is meglátszik. De zsír nem jön fel rám semmi hál istennek addig jó, elvagyok én a 183 centimmel 60 kilómmal is szépen gyarapodok izomban addig meg más szenvedjen azzal hogy értéktelen zsírt szed magára.
A másik, hogy 20 év alatt aki erőlteti a hízást és állandóan eszik annak a szervezetére megy, mert ilyenkor a test megnyúlik és ezért lesznek a tinédzserek 90%-a cingár. De ha valaki ennyire zsírt akar magára akkor egye egésznap a sok f.ost.
Attól ha valaki egészségesen eszik, attól meg egy gramm kilót se szed fel 13 évesen max egészségesebb lesz.
Sportolni kell, fehérjét és szinhidrátot enni MÓDJÁVAL és jönnek az izmok attól majd jól néz ki az ember és nem a mocsok zsírtól
amúgy 21 évesen híztál.. nagy kunszt, ne hasonlítsd már össze magad egy 13 éves kisgyerekkel aki lényegében még most lesz tinédzser
amugy elmehetsz egy genetikushoz, hogy nincs olyan genetikai vékonyság, úgy leoltana hogy nem maradnál meg a lábadon :D
menjél el te genetikushoz te izomagyú giliszta,vagy menjél el egy agyturkászhoz,mert látom nagyon bepörögtél.te idegbeteg sült giliszta.
kérdező: gondolom nem akarsz te is kigyúrt csont lenni,úgyhogy csak egyél normálisan,nehogy erre a szájhősre hallgass,a túl sok szénhidrát tönkretesz,ha ügyesen betartod az étkezési időt,elég napi 3x is enni,csak mindig ugyanabban az időpontban.
és várj nyugodtan,mert 21 éves korodig fejlődhetsz még rengeteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!