Miért nem vagyok éhes?
Figyelt kérdés
16 éves túlsúlyos fiú vagyok (kb. 179 cm és 100 kg), eddig össze vissza ettem nagyon sok egészségtelen dolgot, viszont most valamiért alig tudok enni. Például reggel egyáltalán nem tudok enni, meg nap közben sem, esténként szoktam enni vagy néha délután egy keveset, de ezen kívül egyáltalán nem kívánom az evést. Ma is például még nem is ettem, és éhes sem vagyok. Pedig wc-re meg ugyan olyan gyakran járok, mint eddig. Hétvégénként szoktam néha reggel is enni, de akkor sem sokat. Ez mitől lehet?2019. okt. 7. 19:58
1/6 anonim válasza:
Egész nap nem ettél? Lehet, hogy beteg leszel, elkaptál valamit.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez már több hete tart, és ezen kívül semmi bajom nincs.
2019. okt. 8. 15:38
3/6 anonim válasza:
Történt veled valami pár héttel ezelőtt? Betegség, gyógyszerszedés? Stresszes helyzetek a suliban? Milyen a közérzeted mostanában?
4/6 A kérdező kommentje:
Két hete meg voltam fázva egy hétig, szedtem gyógyszert is, bár már az előtt se ettem nagyon. A közérzetemmel sincs baj.
2019. okt. 8. 20:47
5/6 anonim válasza:
Az egész napos nemevésnek hosszabb távon lehetnek káros hatásai, leginkább vitamin-, ásványi anyag-, nyomelem- és fehérjehiány. Ha már ilyen keveset eszel, figyelj arra, hogy legyen benne fehérje, és szedj valamilyen komplex vitaminkiegészítőt (evés közben vagy után). Utóbbitól az étvágyad is megjöhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!