Okozhat-e a szájpadláson hosszantartó duzzanatot a cseresznyepaprika nagy mennyiségű fogyasztása?
A kérdésem ez volna, hogy grilleztünk és én nagyon szeretem az erőset és különös szinten birom az eröset. Az az igazság hogy egy egész üveg
cseresznyepaprikát csak én fogyasztottam el egyedül. Egy habanero is került a képbe. Mindemellett nagy piázáson is átesetem. És az elkövetkezendö napokban
3-4 nap, részemröl a megmaradt grillen éltem. És persze cseresznyepaprika , cseresznyepaprka hátán...Sajnos a következö nap
(küldtem már bitangabb paprikákat is mint a rohadalom) szájpadlásomon duzzanat van, nem látszik semmi, de a bal oldal be van duzzadva. És enyhén- közepesen fáj.
A kérdés az hogy létezhet-e az hogy majdnem egy hete nem mulik és mit lehet ez ellen tenni? Tudom hogy hülye voltam, de bármilyen eröségü paprikáról van szó, ilyen
még nem történt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!