Jól csináltam az ültetést?
Cseresznyepaprikát ültettem az előbb.
Egy pohárba egy magot raktam 1,5 cm mélyen.
Előlocsolt föld.. (Atól félek eltúloztam az önntözést)
Bolti föld és paprikának való önadagolós oldatot kevertem a vízbe.
Termesztő közegbe. 14 pohárral lett.
Kérdés ha van tedd fel!
Jól csinálhattam vagy totál elszúrtam valahol! :)
Műtrágyát elég lett volna kelés után 2-3 héttel rátenni, a virágföldek szoktak tartalmazni valamennyit, meg a mag szikanyagából enélkül is meglenne a magonc, nem jó a túladagolás.
Kelés után mindig alulról öntözz felszívatással, és a talaj teteje már ne legyen nedves, mert akkor támad a palántadőlés.
Ja, esetleg azt rontottad el (ha nincs megfelelő hűvös helyed neki éjszakára), hogy túl korán csináltad, április előtt nem tudod kirakni erősödni, bent meg túlnyúlik a fényhiányban. Én olyan 2-3 hét múlva fogok nekikezdeni.
Nem csináltam jól az ültetést! Eltünt a mag! Nade most már jól csináltam az ültetést most ki kell nőnie!
Ott ronthattam el hogy túl mélyre raktam a magot! Most majdnem felszínen van!
Kinött a második ültetésem.
Ha átültetem nagyobb cserépbe akkor a pici csírákat és kirakom az ablakba ahol éri a nap az eső az nem öli meg?
Mert jó lenne ha ez a paprika megmaradna.
Jövőre már tudni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!