A: garai fehér cseresznyepaprika mennyi idő még kicsírázik?
Kicsírázik hagyományos virágföldben?
Mennyi idő még beérik?
Mikor ültetik?
Bármilyen földben kicsírázik. Szobahőmérsékleten egy jó hét alatt. Lassan már lehet kezdeni a palántanevelést, ha van erre való helyed. Én egy hét múlva kezdem.
De megnézegethetnéd a csomagoláson a szép színes rajzokat, oda van írva, hogy mikor lehet szedni. Megfelelő időben végzett munkálatok esetén persze.
Sajnos nem ír semmit!
Ez egy 30ft-os tescos mag amin több a külföldi írás mint a magyar! :(
Ne értetlenkedj már.
Belinkeltem neked egy 30 Ft-os tuskós magot.
Próbáld értelmezni a rajzokat.
Ilyen bonyolult rajzokat! Ez nekem kínai! :) Nem írja hogy tartalmaz e e527-et vagy e228-at :)
Viccen kívül mennyi idő! 1 hét? Akkor már lesz egy pici sziklevél?
A szedésre értettem a rajzot.
A kelést meg írtam az első hsz-ban, egy jó hét meleg szobában. De két héten belül mindenképpen kibújik, én akkor szoktam kitenni világos, hűvösebb helyre, mert meleg szobában megnyúlik, még ablakban is.
III. -harmadik hónapban kell palántanevelésre vetni, 1.5 cm mélyen.
X -helyrevetéssel nem termeszthető.
V -5 hóban kell kipalántázni, 60 cm sortávolságra, 20 cm tőtávolságra.
8-9 hónapba fogyasztható /beérik, érik/.
Ez van a tasak hátulján képekben.
Hogy mikor, az attól függ.
Ha nem ülteted át nagyobb edénybe, meg nem tápoldatozod, akkor elég soká. (A közeli levélen tápanyaghiányt látok, és a poharak is kezdenek kicsivé válni.)
Amúgy szerintem július közepén tudsz szedni először róluk, ha minden jól megy.
Milyen táplálék kell nekik?
FITO tápoldatot kaptak eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!