Hogyan csökkentsem az étvágyam?
Hallgass inkább a sebész- főorvos úrra:!
https://www.youtube.com/watch?v=sko2gWFcqvU
A doktornő is megmondja a tutit:
Figyelj, a dietetikusok nagyon sok emberrel találkoznak és képzeld magad az Ő helyzetükbe. Segíteni akarnak, beletesznek egy csomó időt és energiát és az esetek 98%-ban semmit nem érnek el, mert egy flegma valaki van a másik oldalon, aki csettintésre akar lefogyni. Ezért aztán van, hogy nem a megfelelős stílussal kezelik a betegeket. Ez persze nem felmentés az Ő számára a minősíthetetlen stílusért, csak így kicsit talán jobban megérhetőek. Nagyon nehéz ebben a szakmában nem kiégni pár év után. Ha szakmai segítség kell, akkor ne hagyd, hogy az első rossz tapasztalat leüsse a törekvéseidet, keress egy másikat, ha az is bunkó, akkor egy harmadikat. Fontos, hogy kapj segítséget, mert nagyon egészségtelen ez a sok plusz kiló.
A recept persze nem titok: minőségi étel, sokkal kisebb mennyiségekben, naponta többször plusz valamilyen általad kedvelt mozgás. Garantáltan meghozza az eredményét. Nekem ezzel a kombóval ~50 kg-t sikerült lefogynom, de kellett hozzá a szakszerű segítség! És az idő is, ehhez egészséges esetben kell 1-2 év, ezt el kell fogadni. Erre nincs egyszerű megoldás, életmódváltással sikerülhet csak, de mindennél jobban megéri, amikor látod, hogy lemegy a nadrágméreted 52-ről 38-ra és nem pusztulsz bele egy másodikra felsétálásba.
A saját magánvéleményem, hogy ügyelj arra, hogy csak kis adagokat egyél. Az egyszerre sok ételtől kitágul a gyomrod. Minél nagyobb, annál több étel kell, hogy teli legyen. Erre nehéz átállni, mert minden étkezés után éhesnek fogod érezni magad, de idővel megszokja a szervezeted. Ezt kellene elkerülni, illetve lassan egyél. X adag étel után már jól laksz, csak ez később jut el az agyadba, ezért utána még eszel egy csomót, ami már nem is szükséges.
Hajrá! :)
Én egyetlen működő diétát találtam nőként: mióta a sexre gondolok kb.egész nap, azóta nem kívánok enni. Erre 40 felett kellett rájönnöm, egy házasélet nélküli házasságban, ahol a szeretet és sex hiányt helytelenül evéssel pótoltam. Merthogy milyen fontos a hűség.
Egyszóval: a bagzó macskák mindig lefogynak...ha nem akarsz sokat enni, találd ki, mit akarsz igazán! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!