18 éves vagyok 175 cm magas 63 kg é szeretnék nyár végére fölszedni magamra legalább 8 kilot, sikerülni fog?
Figyelt kérdés
Napi többszörös étkezéssel akarom ezt, és rendszeres táplálkozással.2010. júl. 14. 18:12
1/4 anonim válasza:
Nem, 8 kiló nagyon sok. Illetve de sikerülhet, de nem javaslom. Elégedj meg 3-4kg-al amit viszont a konditerembe pakolj magadra.
2/4 anonim válasza:
Végre valaki, aki nem fogyni akar. Fogadok, hogy pasi vagy. Tulajdonképpen leírtad. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Járjál sokat lagziba, ott ehetsz eleget, ha pedig sok, hát letáncolod.
3/4 anonim válasza:
Sok ivászat, napi ötszöri kiadós kaja, semmi mozgás és garantált a siker.
Én is 175 cm vagyok és 62-66 kiló között szoktam mozogni. 66 kilónál már látszanak a nagy pocak előjelei. Te 71-re akarsz felmenni, ami szerintem 180 cm körüliek átlagtömege. Nem jó dolog a hízás, nem nézel majd ki sokkal férfiasabban tőle. Persze ha izommal akarod elérni mindezt, akkor nem szóltam. Szerintem ha kb. 2-3 kilót hízol, már jó leszel (persze testalkattól is függ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!