Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 18 éves vagyok 175 cm magas...

18 éves vagyok 175 cm magas 63 kg é szeretnék nyár végére fölszedni magamra legalább 8 kilot, sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Napi többszörös étkezéssel akarom ezt, és rendszeres táplálkozással.
2010. júl. 14. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, 8 kiló nagyon sok. Illetve de sikerülhet, de nem javaslom. Elégedj meg 3-4kg-al amit viszont a konditerembe pakolj magadra.
2010. júl. 14. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Végre valaki, aki nem fogyni akar. Fogadok, hogy pasi vagy. Tulajdonképpen leírtad. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Járjál sokat lagziba, ott ehetsz eleget, ha pedig sok, hát letáncolod.
2010. júl. 14. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Sok ivászat, napi ötszöri kiadós kaja, semmi mozgás és garantált a siker.

Én is 175 cm vagyok és 62-66 kiló között szoktam mozogni. 66 kilónál már látszanak a nagy pocak előjelei. Te 71-re akarsz felmenni, ami szerintem 180 cm körüliek átlagtömege. Nem jó dolog a hízás, nem nézel majd ki sokkal férfiasabban tőle. Persze ha izommal akarod elérni mindezt, akkor nem szóltam. Szerintem ha kb. 2-3 kilót hízol, már jó leszel (persze testalkattól is függ).

2010. júl. 14. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
ilyen melegbe g*ci nehéz lesz.
2010. júl. 14. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!