Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit ehet az akinek mandula...

Mit ehet az akinek mandula műtétje volt? Konkrét ételeket várok!

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
torokmandula, feltételezem... ha friss a műtét, akkor csak pépes állagút: tejbegríz, madártej, spenót, sóska, krumlipüré, tökfőzelék (bár én azt nem tudtam megenni, mert úgy éreztem, hogy a rostok fennakadnak a varraton, de elvileg adható), kicsit később már elég villával összetörni az ételeket. nekem a rántott ételek voltak problémásak relatíve sokáig (3 hét múlva is)
2010. júl. 14. 15:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Én..mivel olyan szar volt a kórházi koszt( se íze, se bűze, se színe) fogtam magam és vettem a büfében, somlói galuskát, meg mindenféle isteni szendvicset!!!Ha olyan az étel, úgysem tudom majd megenni, annyira fáj.De nem a műtét után, hanem pár nappal utána, amikor a varratok elkezdenek leválni.Szóval babám addig egyél, mert utána nem tudsz!! Tapasztalat!! Nekem ráadásul az utolsó varrat nem volt jól elkötve és ezért vénás vérzésem volt( mentő, új műtét stb..) 10 kilót fogytam..
2010. júl. 14. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!