Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Próbálok hízni de nem akar...

Próbálok hízni de nem akar összejönni. Igazából arra törekszem hogy "egészségesen" hízzak és ne úgy hogy felfalom a világ összes édességét és zsíros kajáját. (Hozzáteszem semmi ilyesmit nem eszek mert nem szeretem) Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ezeket ettem ma:

Reggeli: Nagyon kevés telj. kiörlésű zabpehely (kb.20 g)

Tízórai; 1 Nestlé csokis banános fitness szelet, 1 telj. kiörlésű zsemle+2 szelet csirkemell sonka, 1 alma

Ebéd; 3 db puffasztott búzaszelet (nem kívántam mást és nem is voltam annyira éhes)

Uzsonna: 1 alma

Vacsora: Rántotta (1 tojás sárgája 3 fehérje)+3 szelet csmell sonkát kockáztam bele+1 alma

Ettől tudok hízni?:(

2019. szept. 3. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, nő vagy férfi, hány cm, hány kiló?

Amúgy amit leírtál, az körbelül egy 10 évesnek a kalória szükségletére se elég.

Ez alig van 1000 kalória és minimum 1200-at javasolnak a doktorok, de az is fogyásra elég sokaknak, nem méh hízásra.

2019. szept. 3. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ennél a kisiskolás (normál súlyú) gyerekeim is többet esznek, így nyilván nem elég neked, ha 30 kilónál nehezebb vagy. Olyan ez az étrend, mint valami bulvároldalon közzétett, csapnivaló fogyókúrás diéta.

A tojássárgájával mi a bajod? Ha hízni szeretnél, akkor gondolom nem a kalória. Tudod, mennyi vitamin és hasznos tápanyag van benne? Több, mint a fitness szeletben, az tuti.

A tízórait csapd hozzá a reggelidhez, és egyél normális, kétfogásos ebédet (a pufibúzát meg felejtsd el). A fehérjebeviteled nagyon kevés, talán 30g lehetett. Ha nem eszel elég fehérjét, az izmaid leépülnek. A zsírszegény étrend nem egészséges, nyugodtan vajazd meg a szendvicsedet. Alma helyett vagy mellett jó lenne, ha zöldséget is ennél. Hány kiló vagy?

2019. szept. 4. 08:55
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

1000kcal, kilokalória. Nem mindegy hogy 1 métert futok, vagy egy kilométert.

2021. aug. 14. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Én szeretem a filigrán nőket! A kecsesség, a báj a gyengém. Miért kellene híznod?
2021. aug. 14. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!