Hogyan hízhatnék viszonylag gyorsan egy pár kilót?
40 éves koromig én se tudtam hízni, pedig nagyon szerettem volna. Most már visszasírom azt az időt, csak most látom, milyen szerencsés voltam. Azt ettem, amit akartam, annyit, amennyit akartam, sokkal jobb volt, mint most, amikor már figyelni kell a súlyomra, és most meg nem megy le egy kiló sem, hiába akarom.
De hogy mégis megpróbáljak valami tanácsot adni, az első, hogy ne idegeskedj semmin. A szorongás, az idegesség valszeg neked is a gyomrodra megy. Reggelizz minden nap rendesen, és igyál sok folyadékot, az kitágítja a gyomrot. Ne mulassz el egyetlen étkezést sem, és mindig ráérősen egyél.
Sajnos, tudom, hogy ez sem tuti, ha nekem így sikerült is 2-3 kilót kilót felszedni (többet soha), akkor azt 1-2 héten belül le is adtam. ha nem megy, örülj a karcsúságodnak, mert két gyerek után és 40 felett már Te is vissza fogod sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!