Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Borzalmasan ég a gyomrom! Mit...

Borzalmasan ég a gyomrom! Mit javasoltok rá!? 😥

Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 16:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2019. aug. 28. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó, de rendes vagy, kérdező: kétszer is megköszönted!

Isten tartsa meg a jó szokásodat :-)

A minap már annyira besokalltam a válaszolókat kiosztó, kötözködő kérdezőktől, hogy már ott tartottam, inkább nem válaszolok, de Te most visszaadtad a hitem :-)

Szép napot kívánok.

2019. aug. 28. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Még én is írok ide egyet, ami nem hangzott el. Repceméz, egy kis kanál minden nap, a tartós fájdalmakra is jó ^-^ Drága mulatság, de egészségesebb és finomabb, ihatod teával, eheted kenyéren is, nekem ígyis-úgyis bevált. :) Lehet, hogy más méz is jó egyébként, sokféle van, egy árusnál meg kell kérdezni, melyiket érdemes még erre a bajra fogyasztani. :) Azt is támogatom, hogy szorítsd vissza a pékárukat, én is kevesebbet eszek, de ha nem súlyos a baj, nem kell mindent. De legfőképpen este került a fogyasztásukat, vacsorára nem ajánlom, nekem olyankor mindig jobban bántották a gyomrom.

Kisebb fájdalmaknál, vagy csak eseti fájdalomnál vagy a fájdalom megelőzésénél rágótabletták jól jöhetnek. Nekem a Talcid nevű rágótabletta kellemesen lehűsítette a gyomrom, de Rennie is jó lehet. :)

Ha ezek egyike se válik be, vagy még mindig aggódsz miatta, menj el orvoshoz inkább. Nem csak reflux vagy gyomorfekély okoz fájdalmat, és a felhozott példák is csak ideiglenesen jók, ha valami más, vagy valami nagyobb a baj. De előtte én mindenképp kipróbálnám a javaslatokat, nem kell rögtön kétségbe esni ^^

2019. szept. 3. 18:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen😇
2019. szept. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!