Jónak, egészségesnek szàmít ez az étrend? Esetleg sok?
Reggeli
3 tojàs 1tk sertészsíron sütve, sonkàval sajttal/ paradicsommal
Ebéd
300 g pàrolt zöldség, vagy salàta, 150 gramm hússal
pl zöldbab, sàrgarépa, kàposztafélék, karfiol, sàrgahüvelyű bab, gomba, zöldborsó, jégsalàta, padlizsàn, cukkini, néha kevés kukorica, hüvelyesek) hozzà natúr sült vagy pàrolt hús: csirke, sertés vagy pulykahús, néha marhahús
Vacsora
3 db graham toast kenyér, felvàgott, sajt, nyers zöldségek ( paradicsom, zöldpaprika, hagyma vagy uborka, retek, újhagyma)
Heti 3 alkalommal 50- 70 gramm olajos mag
3 kocka cukormentes csoki
Köszi:)
Azt kihagytam, hogy krumplit, tésztàt még szoktam enni, de csak heti egyszer ( ebédre, kis adagot), vagy egyiket vagy màsikat. Ennyi vàltozatossàgot meghagytam:) A tészta persze nem fehérlisztből van:)
Ennél több zöldséget màr nem tudok enni, hogy több legyen a rost, így is tele vagyok étkezések utàn, gabonàkat nem szeretem pl rizs, zab, köles, bulgur stb ( egyébként is szénhidràtszegény étrenden vagyok betegség miatt, ezért több a fehérje és a zsír, valamiből kell energia), gyümölcsöket pedig okkal nem eszem. Nem bírja a gyomrom. ( Fàjdalmas görcsök, hasmenés) fogyasztàs utàn 15-20 percen belül, bàrmelyiket is próbàltam. Így inkàbb kihagyom.
Egyéb ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!