Véleményeket szeretnék:Lehet hogy 3 év után nem bírja a szeme a kontaktlencsét? Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egyszercsak begyulladt a szemem nem tudom mitől. Kikezeltük, beraktam a lencsét és megint. Most váltottunk lencsét de lehet hogy ennél is piros lett?2010. jún. 28. 21:15
1/1 anonim válasza:
Hahó!
Nem feltétlenül azt jelenti, csak valami egyéb gyulladása van. Nekem pl épp most van ilyen időszakom, kötőhártya-gyulladásom van, kezelgetem magam, három hete nem horstam lencsét (amúgy 9 éve van kontaktom).
Szóval nem azért van, ahnem mert fertőzés vagy gyulladás van a szemen, ezért semmilyen kontaktot nem szabad most beletenni! menj el szemészhez (optikában is van), aki felír valami cseppet vagy kenőcsöt. Alaposan kik kell kezelni, és sajna az új lencsét lehet, el kell dobni... nem kellett volna kibontani, mert megfertőződhetett. A szemész elmondja, lehet-e fertőtleníteni valahogy...
De ne hagyjátok kezeletlenül, mert azzal még nagyobb lesz a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!