Kontaktlencsét akarok. Van olyan orvos, aki ért ezekhez?
Figyelt kérdés
Mert eddig voltam két orvosnál, és mind a kettő szemüveget írt fel, meg ajánlott. Van olyan orvos, aki támogatja, hogy kontaktlencsém legyen?2011. okt. 27. 10:02
1/8 anonim válasza:
Az az orvos/optikus aki elvégzi a vizsgálatot az üzletben.
Nekem kb 10 éve lencsém van, és semmi gondom nincs vele, a szemüveget 2 havonta elhagytam, eltörtem, ha sokáig volt rajtam fájt a fejem, ezért váltottam.
2/8 anonim válasza:
De megindokolták, hogy miért ajánlanak inkább szemüveget? Mert van olyan, akinek tényleg nem ajánlják a kontaktlencsét, egy barátnőm is úgy járt, hogy habár nem javasolták neki, ő mindenképp akart, és nem tudom hány fajtát próbált, de egy sem volt jó neki valami betegsége miatt. De szerintem menj el egy harmadik orvoshoz valami nevesebb optikába, és ha ő is azt mondja, hogy inkább szemüveg, akkor kérdezd meg, hogy miért gondolja így? És hogy nem lehetne-e mégiscsak megpróbálni a lencsét.
3/8 A kérdező kommentje:
Az egyik nem mondott semmit, csak hogy nem jó. A másik azt mondta, hogy az hülyeség, meg alá megy a piszok, begyullad majd a szemem, meg ilyesmi.
2011. okt. 27. 10:17
4/8 anonim válasza:
Próbáld meg ofotértban akkor. Én szemüveget csináltattam ott kétszer (két különböző városban), de mindkétszer nekem kellett győzködnöm az eladót meg a dokit is, hogy én nem akarok kontaktlencsét, mert már a gondolattól rosszul vagyok, hogy belenyúljak a szemembe.
5/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? 16 éves kor alatt nem szívesen adnak lencsét általában. De nagyon hülye dokik vannak. Menj el egy olyan optikába, ahol lencsékkel is foglalkoznak, és ott kérdezd meg.
6/8 A kérdező kommentje:
18 elmúltam
2011. okt. 27. 10:36
7/8 anonim válasza:
Hát akkor ez nem lehet ok. Nyugodtan menj el egy optikába.
8/8 anonim válasza:
Ofotértbe bemész, hogy "kontaktlencsét szeretnék", és akkor megvizsgálnak és adnak. Nem tudom, te hol jártál, de nekem sose ajánlgattak szemüveget, ha közöltem hogy kontaktlencsét akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!