Mi lehet ez a szememben?
Figyelt kérdés
Ma reggel egy pici fekete pötty jelent meg az íriszen.
Napi szinten sminkelek, így remélem hogy egy pici szempillaspirál maradvány nem pedig betegség, fertőzés..
Szerintetek mi lehet?
2018. szept. 30. 23:35
1/4 anonim válasza:
Ez faszsag amit az elozo mondot ne is figyelj ra. Jo lennr ha elmennel szemeszetre nem is kell oda beutalo csak idopont . Amigy meg ujjadal torold ki a pottyot a szemedbol ha nem tunik el menj szemeszetre. Lehet semmi gaz.en lattam egy not akinek a szemeben ahol a szin van ott k
Fekete pontok voltak es semmi baja se volt nem is volt vak semmmi szoval ne ijedj meg
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ! Várok pár napot hátha eltünik, ha pedig nem akkor elmegyek szemészetre.:)
2018. okt. 1. 00:02
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne várj, irány a doki.
Amúgy miért a politika kategória?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, észre se vettem :D
2018. okt. 1. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!