Egyre több a szememben az ér miert lehet?
Figyelt kérdés
Inkább ide irok mert a google már agydaganatot meg pajzsmirigy meg minden betegséget ír , és a hipohonderságot most inkább kihagynám . Ez melett néha gyengén fáj a fejem és a távolra látásom sem olyan jó2018. aug. 11. 11:04
1/7 anonim válasza:
A magas vérnyomás is okoz ilyet. Mérj 2-3 napon keresztül többször is, és ballagj el az eredménnyel a háziorvosodhoz.
2/7 anonim válasza:
Vagy egyszerűen menj el szemészhez.
Sok oka lehet, többek között a sok monitor nézés is.
3/7 anonim válasza:
"Inkább ide irok mert a google már agydaganatot meg pajzsmirigy meg minden betegséget ír"
És ha ide írsz, akkor tutira nincs se ez, se az? :)
Én a szemészetre mennék.
4/7 anonim válasza:
Nekem az allergia miatt van ez. Menj el a szemészetre, megnézik, és megnyugodhatsz.
5/7 krampus válasza:
Láttam egy filmet, amiben a fickónak is így indult, miután léggyé változott.a mutáció első foka lehet ez. De egy orvos tuti megmondja. Lehet nem agy daganat es léggyé sem változol, csupán idegesseg, stressz , alergia vagy tulterhelted a szervezeted. Ja a film cime A légy volt. De az amerikai, nalunk ilyen betegseg nincs szerencsere.
6/7 anonim válasza:
Ja, erről a léggyé változott fickóról én is hallottam. Aztán vagy visszaváltozott, vagy egyszerűen lecsapták. Úgyhogy tényleg jobb a szemorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!