Csak nekem nőtt hatalmasat a szememben Ban Ki-Moon?
Figyelt kérdés
Igaz, eddig is bölcs embernek tartottam és tiszteltem - kezdve onnan, hogy kiállt az otthonukat cionisták miatt elvesztő, európába menekülni kényszerű muzulmánok jogaiért - de az elmúlt napok esményei csak növelték a tiszteletemet iránta!
2016. jan. 28. 22:53
2/6 anonim válasza:
Ugyanmár! A faszinak parancsba lett adva, h most a kecskeb a s zók seggét kell nyalni. A szeptemberi röszkei zavargások után is az ő pártjukat fogta:D
5/6 anonim válasza:
Talán nem csak neked,hanem másoknak is,akik gyűlölik a zsidókat,vagy épp "arabimádók"(esetleg arabok).Rád szerintem mindkettő igaz lehet,mert gondolom te vagy az aki minden terroristában szabadságharcos hőst látsz,stb.,stb.(már legalábbis a GYK-s kérdéseid alapján). Az én szememben nem lett sem nagyobb,sem kisebb. Inkább közömbös számomra a pali.Igaz,ha zsidó vagy arab lennék,feltehetőleg nem így lenne.
6/6 anonim válasza:
Terroristak partolasa a te szemedben mindig hosi cselekedet volt. Az enyemben gyilkosok partfogasat jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!