Rossz szemmel lehetek stewardess?
Figyelt kérdés
+5 és +12018. aug. 23. 17:05
1/4 anonim válasza:
Szia!
Tudtommal nem, de meg kellene erről kérdezni egy illetékest, vagy akár a reptéren érdeklődni emiatt, esetleg telefonon, vagy e-mailben.
Szemüveges légiutaskísérőt nem látni, de nem hinném, hogy kontaktlencsét viselnének, mert mi van, ha épp a döntő pillanatban kiesne a kontaktlencse?
Ha ekkora a különbség a két szemed között, még lézeres eljárással sem tudják korrigálni... sajnos.
Lehet, hogy tévedek, de én úgy tudom: csak mínuszos, azaz
közellátást korrigálnak lézeresen.
Ha ennyire érdekel ez a szakma, nem lehetne esetleg, hogy például a Cateringes (utasellátás) részlegnél keresnél valami állást? Persze ez csak tipp.
3/4 A kérdező kommentje:
Az egyik szem tompalátó ráadásul, a különbség miatt...
2018. aug. 24. 14:15
4/4 anonim válasza:
Lehetsz szemüveggel stewardess (még utasszállító pilóta is akár, mindkettőből láttam már többet is), de csak egy bizonyos határon belül, a +5 szerintem sajnos már túl erős. Ez azért van, mert vészhelyzet esetén ha eltörik a szemüveg/kiesik a kontaktlencse, akkor is biztonságosan kell tudnod evakuálni az utasokat, ami elég veszélyes lenne, ha a vészkijáratig sem látsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!