Baj, ha bent hagyom éjszakára a kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen birom még berakni mert kezdő vagyok,és kétlem hogy reggel álmosan tapasztalatlanul iskola előtt be tudnám rakni,szal baj?:S2008. nov. 2. 18:42
1/6 anonim válasza:
Attól függ milyen fajta..ha kiterjesztett viselésű annyira nem. De amikor én kezdő lencseviselő vtam hajnalban fél órával előbb keltem h be tudjam tenni annyira nem ment...de most már csak 2 mp. Két hét alatt bele lehet jönni ilyen bénáknak is mint én:D
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:DHÁt nemtom milyen lencse,valami cillinderes,és elég nagy,olyasmit mondott a doki h lehet benne aludni cask ki fog száradni a szemem és az kellemetlen,ez hogy van?
2008. nov. 2. 19:13
3/6 anonim válasza:
szerintem ne hagyd bent éjszakára, biztos, h nem tesz jót a szemednek. nekem is egyik ismerősöm csak akkor hagyta benne,mikor bulizni ment és már nagyon részeg volt mire hazaért :)
4/6 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd benn. Nagyon rossz lesz egész nap utána. Inkább kelj fel előbb, hogy legyen időd berakni, de ne hagyd benn. Bajod végülis nem lesz, de rettentően kellemetlen lesz.
5/6 anonim válasza:
Baj, valóban felléphet szemszárazság, és kellemtlen lesz, ha nem "légző" lencséd van! Nekem 3 éve van kontaktlencsém, és eddig csak sulibanaz órákon aludam benne...És mindig vedd ki és ne aggodj, tényleg hamar meglehet tanulni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!